Click Here

Fshese korenti Imetec VC C3-600

15,000 L

Fshese korenti me avull VC C3-600 Imetec Piuma Extreme IMETEC

📌Specifikimet:

Filtri i dyfishtë hipoallergenik Hepa: një ndihmë e vlefshme për ata që vuajnë nga alergjia ndaj pluhurit.
Teknologjia ciklonike
E lehtë: vetëm 4 kg për pastrim pa mundim.
Gjatësi linje 6 m.
Rregullimi elektronik i energjisë.
Furçë me shumë sipërfaqe.
🔺Furçe parketi.
🔺Shtizë.
🔺Hundë furçë.
🔺Tub zgjatues dhe rrip supesh

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0
fshese korenti imetec VC C3-600

Fshese korenti Imetec VC C3-600

15,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.