Sale!

Gemei 6050

990 L

Modeli me i kerkuar per momentin

Super e imet vetem 0.1 mm
Super silent
Koke e gjere T
Me karikim dhe korent
Me 3 krehera 1mm,2mm,3mm
Aksesore vaj dhe furce
E pershtatshme per 0 gap

Per info ose porosi kontaktoni ne 0694270864 whatsapp/viber

Adresa :rruga Cameria , brenda tregut Cam ,Tirane .

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Gemei 6050

990 L

198 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.