Sale!

Gemei 7008

2,500 L

  • Depilator Gemei 7008
  • 2 ne 1
  • Koke per shkulje 
  • Koke per prerje 
  • Punon me korent dhe karikim 
  • Garancia 1 vit 
  • Kundra ujit
  • Bateri lithium
  • 1 ore karikim 1 ore pune 
  • Koke e gjere per nje depilim te thelle

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Gemei 7008

2,500 L

80 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.