Grirese DSP KM4021A 

3,490 L

  • Grirese DSP, modeli KM4021A 
  • Me 4 thika çeliku per nje prerje te pershtatshme te perimeve dhe te mishit
  • Ena eshte qelq me kapacitetl te larte 2 litra
  • Fuqia ne Watt 400W

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Grirese DSP KM4021A 

3,490 L

12 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.