GRIRESE HAGER

1,990 L

  • Grirese perimesh dhe mishi 
  • 300 watt
  • 4 thika te patentuara celiku
  • 2 nivele fuqie
  • ingranazhe metalike 
  • Shume e thjeshte ne perdorim
  • Gote qelqi
  • Kapacitet 1.5 liter
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

GRIRESE HAGER

1,990 L

Out of stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.