Click Here

Ibrik Elektrik Dsp

2,000 L

Ibrik Elektrik kk1134 dsp, ideal per pergatitjen e kafes dhe cajit.

📌Specifikimet

Fuqia: 2200 watt
Kapaciteti: 1.7L
Materiali: Plastike dhe qelq

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Ibrik Elektrik Dsp

2,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.