Makine Qethese Kemei KM PG809A

2,500 L

Makine Qethese Kemei

📌Detajet

Koha e përdorimit: 180 minuta
Koha e karikimit: 3 orë
Tensioni: 100-240 V
Motori: shumë i fuqishëm
Materiali: abs
Përmbajtja e paketës:
1x makinë
1 x furçë
1 x kabllo usb
4 x kreher

📍Ndodhemi ne tregun Cam, Tirane
🚚Mundesojme dergesa ne te gjithe Shqiperine

Për çdo informacion ose porosi online na kontaktoni në
📥 DM/📞Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Makine Qethese Kemei KM PG809A

2,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.