KEMEI NURSING ARTIFACT

3,990 L

  • me korent dhe me karikim                                                                         
  • gradim koke deri ne 0 te theksuar 
  • krehera me gradim 1,2,3,4,5,6 mm
  • me ekran tregues per nivelin e bateris
  • 10000 rrotullime ne minute
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

KEMEI NURSING ARTIFACT

3,990 L

11 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.