Makine qethje Dsp 90394A

3,000 L

Makine Qethje nga marka DSP. Modeli 90394A.

📌Specifikat
Emri i markës: DSP
Materiali i tehut: Çelik inox
Burimi i punës: usb
Numri i modelit: 90394A
Kohëzgjatja maksimale: >90 min
Furnizimi me energji: Elektrike

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Makine qethje Dsp 90394A

3,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.