Makine Qethje VGR V-257

2,000 L

Makine Qethje nga marka VGR.

Modeli V-257.

📌Specifikat:
Electric Hair Clipper
Tensioni: 110-240V / 5W
Madhësia: 14*4cm
Krehër kufizues: 1mm, 2mm, 3mm

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Makine Qethje VGR V-257

2,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.