Makine Qethje VGR

1,800 L

Makine qethje VGR

📌Specifikimet

Modeli: V-927
Trup kompakt, në madhësinë e pëllëmbës, i lehtë për t’u mbajtur në shtëpi kur udhëtoni
Karikimi USB për 1.5 orë, koha e funksionimit është rreth 60 minuta, karikimi dhe mbyllja me qëllime të dyfishta. Treguesi LED mund të shfaqë kohën e mbetur në dispozicion
Siguroni 4 krehje kufizuese, të cilat mund të rregullojnë gjatësinë e prerjes deri në 7 mm

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Makine Qethje VGR

1,800 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.