Mashe flokesh Bellissima Imetec GT15 100

2,490 L

Nje stilues per floket tuaj i markes: IMETEC

Floke me onde ose kacurrela ne nje kohe mjaft te shkurter

Per ata qe duan te duken ndryshe ne cdo kohe

Pllaka qeramike dhe metal i punuar per floke me shkelqim dhe te shendetshme

7 nivele temperature te kontrollueshme nga 140-210 Grade celcius

Shufer me Diameter 19mm per kacurrela te imta

Temperatura maksimale eshte 200 °

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Mashe flokesh Bellissima Imetec GT15 100

2,490 L

5 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.