Click Here

Mikrovale Candy CMW2070DW

10,000 L

Mikrovale Candy CMW2070DW

📌Specifikimet

Përmasat e produktit 26.2 x 45.2 x 33.5 cm; 10.5 kg
Kapaciteti 20 Litra
Vëllimi 20 Litra
Fuqia 700 Watt
Tensioni 220 Volt
Material alumini
Karakteristika të veçanta Programi i shkrirjes, Funksioni Start Express, Funksioni i kyçjes për fëmijë, kontrolle të lehta me prekje

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0
Mikrovale Candy CMW2070DW

Mikrovale Candy CMW2070DW

10,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.