MIXER SCARLETT HE 133

1,190 L

  • 7 nivele shpejtesie
  • 2 kollona perzierese
  • Buton sigurie 
  • 2 rrahese brumi
  • 200 W
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

MIXER SCARLETT HE 133

1,190 L

Out of stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.