Ngrohese Kumtel Dual Orbit

8,500 L

Ngrohese vertikale e dyfishtë KUMTEL Orbit MH-2300

Fuqia 2300 vat
Përdorimi vertikal i rezistencës së tubit të dyfishtë
Përdorimi i shkallës së energjisë (1150 -2300w)
Termostat i rregullueshëm
Me dorezë mbajtëse dhe dhomë të mbështjelljes së kabllit
Trup i sigurt që nuk përmbyset në 15 pjerrësi
Llamba treguese e fuqisë

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Ngrohese Kumtel Dual Orbit

8,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.