Pjaster sokany 950

2,490 L

  • ➡️ Pjastër 2në1 për flokë të drejta dhe onde
  • Qeramike Origjinale me 6 muaj Garanci
  • 🔹 Fuqi jonizuese për mos-elektrizimin e flokëve.
  • 🔸 Kordon rrotullues 360°
  • 🔹 Buton Lock/ Unlock që mbyll pllakat e pjastrës
  • 🔸 Buton On/Off
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Pjaster sokany 950

2,490 L

69 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.