Click Here

Pjaster DSP 10183

2,500 L

Pjaster profesional DSP per floket tuaj

📌Specifikimet:

Per rezultate te shkelqyera per floke te lagura e te thate.
Ekran dixhital per kontroll te sakte të temperatures.
Kontrolli elektronik i temperatures (nga 150 deri 230 ° C).
Nxehtesia ultrafast ne temperaturen e funksionimit ne pak sekonda
Fuqia: 50Watt

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Pjaster DSP 10183

2,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.