Click Here

Pjaster Sokany sk-985

3,000 L

Pjaster profesional sokany sk-985

Specifikimet:

👉Gradim maksimal
👉Temperature maksimale 950• F
Nxehtesi maksimale per 3 minuta
Pllaka qeramike te keratinizuara
Pllakat ndihmojne ne shkelqimin e flokut dhe e zbusin ate
Kabell qe rrotullohet 360⁰
👉Çeles qe e mban te mbyllur dhe te hapur pjasterin
👉Buton ON/OFF
Me ekran Led nga i cili mund te kontrolloni temperaturen
👉Pas 60 minutash fiket automatikisht
2 butona perdorimi sipas kategorise se flokut, te shendetshem ose te demtuar.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Pjaster Sokany sk-985

3,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.