Click Here

Pjaster dsp 10210A

2,500 L

Pjaster dsp 10210A

📌Specifikimet:

Titan i sheshtë
5 nivele të kontrollit të temperaturës
Rrezet dhe jonet infra të kuqe trajtojnë dhe lëmojnë flokët.
Drejtimi i kaçurrelave pa lodhje apo mundim që nga momenti i dytë, lëmimi dhe lehtësia e përdorimit në aplikimin e proteinave, keratinës, modeleve flokësh me kaçurrela, karakterizohet nga temperatura e lartë prej 750 gradë.
Trupi i hekurit është i fortë dhe i qëndrueshëm, nuk përçon nxehtësi .Pllaka qeramike përmban një pllakë të trajtuar me 3 shtresa të llojeve më të mira dhe më të pastra të qeramikës së trajtuar.
Veçori e sheshtë – nano
Ruani ngjyrën e flokëve
Ekran LED

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Pjaster dsp 10210A

2,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.