Sale!

Shtrydhese Mesko

4,490 L

SHTRYDHESE MESKO
MARKE GJERMANE
🥇Garanci 1 vit 🥇
#SUPER #OFERTE 😍 🍏🍎🍐🍊🥝🍌🍉🍒🍓🍇🥕🍠🍑 Shtrydhese frutash e markes MESKO Me kapacitet mbajtes lengu deri ne 0.8 liter dhe 1.25 liter pjese te mbetur te frutit
Lengu i frutave ilaci natyror per rritjen e imunitetit 🍎 Fuqia 600 watt ✔️
🍏 Numri I xhirove 6.000-9.000 ✔️
🍐 Nivele shpejtesie 2 ✔️
🍉 Kapaciteti enes (lengut) 0.9L ✔️
🍊 Kapaciteti enes (tulit) 1.25L ✔️

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Shtrydhese Mesko

4,490 L

20 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.