Stand Mixer dsp km 3015A

5,500 L

Tensioni: 220 ~ 240V-50 / 60Hz
Dalja: 300W
Kapaciteti: 4.0L
5 shpejtësi me turbo;
Trup plastik i lëmuar;
Rrahësa kromi dhe grepa brumi;
Nxirr butonin me pajisje sigurie;
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Stand Mixer dsp km 3015A

5,500 L

5 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.