Brumatrice dsp Km 3030

11,990 L

Tensioni: 220-240V 50Hz
Fuqia: 1000W
Kapaciteti : 5.0L
Mekanizëm special i ingranazhit të fortë;
Rrotullimi planetar për përzierje të plotë;
Tas çeliku inox;
Mbulesa transparente e tasit e shkëputur parandalon spërkatjen;
Derdhja e kanalit në kapak mundëson shtimin e përbërësit kur përzihet;
Grep i shkëputur për gatim, lëvizës dhe rrahës i rrafshët;
Kontroll elektronik i shpejtësive ;
Koka e ngritur lart për heqjen e lehtë të tasit;
Butoni i bllokimit të kokës për sigurinë

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Brumatrice dsp Km 3030

11,990 L

5 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.