Brumatrice Dsp Km 3025

14,990 L

Tensioni : 220-240V ~ 50 / 60Hz

Fuqia  : 1200W

8830 motor bakri;

Tas  inox 6.5L;

Me mbulesë tasi dhe doreza të dyfishta

Shpejtësia e pulsit siguron kontroll të shpejtë të takim / ndalimit

10 nivele të shpejtësisë,

përgatitja e brumit & përzierësi & veza e mikserit;

Funksioni i programit Pulse,

tas i cmontueshemS.S për funksionim të lehtë;

pjese alumini i ndashëm për pastrim të lehtë;

3 teh për përzierjen dhe prodhimin e brumit;

Këmbët rezistente ;

motor i forte dhe dizajn më i ulët i zhurmës;

Me dizajn të veçantë të sistemit të drejtimit të rripave të dyfishtë;

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Brumatrice Dsp Km 3025

14,990 L

5 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.