Tharese Gm 109

3,990 L

 • Tharese profesionale
 • Kabull i gjate prej 2.5 metrash,i cili mund të përballojë rrymë deri 8Amper
 • 🎚Kontrolli i shpejtësisë së ajrit, rregullimi i kontrollit të temperaturës
 • motor profesional AC 13000 xhiro / minutë
 • 🌬🌬shpejtësia e fryrjes deri në 16.5 metra / sekonda.
 • temperatura maksimale 158 ° C:
 • me 2 gypa : të përshtatshme për tharje, fomim, drejtim.
 • tension: 110-130V / 220-240V
 • fuqia: 1800-2200W
 • frekuenca: 50-60
 • zhurma: 82dBA
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Tharese Gm 109

3,990 L

6 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.