Thekese buke imetec

4,490 L

THEKESE BUKE IMETEC
850 WATT
GRADIM TEMPERATURE & KOHE
MASHA PER MBAJTJEN DHE NXJERRJEN E BUKES MANUALISHT
12 MUAJ GARANCI

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Thekese buke imetec

4,490 L

1 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.