Tigan CA005-C28-Purple

2,800 L

Tigan CA005-C28-Purple

Specifikimet

Material qe nuk ngjit
Numri i pjesëve: 1+0
28*5.5cm 2.7L pa kapak
Kapaciteti: 2.7L

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Tigan CA005-C28-Purple

2,800 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.