Tigan DSP CS004-W34

4,500 L

Tigan DSP CS004-W34

📌Specifikimet:

Materialet: Premium 304# S.S
Tigan 34 cm me kapak
Pastrimi: I sigurt në lavastovilje

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Tigan DSP CS004-W34

4,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.