Click Here

Tostier Lexical lsm-2511

1,650 L

Tostier LEXICAL LSM-2511

Specifikimet:

Fuqia : 750 W
Materiali Pllakes Granit
Pastrim i lehte

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Tostier Lexical lsm-2511

1,650 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.