Click Here

Tostier Sonifer sf-6136

1,650 L

Tostier Sonifer sf-6136 per te shijuar me shume ushqimet ne ambientet e shtepise tuaj!

📌Specifikimet

Tensioni 220V-240V
Frekuenca 50/60HZ
Fuqia 750 W
Strehimi me prekje të ftohtë
Pllaka të veshura jo ngjitëse
Të kontrolluar në mënyrë termostatike
Kontroll i ndryshueshëm i temperaturës
Drita treguese
I lehte ne perdorim dhe pastrohet lehte
220- 240V 50/60Hz
Kapaciteti: 2 toste

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Tostier Sonifer sf-6136

1,650 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.