Depilator HP6423/00

5,990 L

  • Nje depilator dhe epilator qe kujdeset per lekuren tuaj.
  • Heq qimet edhe ne gjatesi 0.5mm.
  • Shkul rrenjet pa terhequr lekuren.
  • 2 shpejtesi veprimi.
  • Koka te levizshme te cilat ju mundesojne nje pastrim te thjeshte.
  • Ne paketim do gjeni edhe nje furce te vogel per me shume higjiene.
  • garanci 1 vit 
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Depilator HP6423/00

5,990 L

4 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.