Click Here

EPILATOR EP7300 E51 EP3 3-in-1

8,500 L

EPILATOR EP7300 E51 EP3 3-in-1

Specifikimet:

Funksione : 3
Aksesore : 3
2 cilësime të shpejtësisë
Koka e epilimit me 40 piskatore
Koka që lahet.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

EPILATOR EP7300 E51 EP3 3-in-1

8,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.