Click Here

Fshese korenti Arnica Pika

13,000 L

Fshese korenti Arnice Pika

📌Specifikimet teknike

• 750 W
• Klasa A
• Tub me fund të ngushtë, aparat për pastrimin e sediljeve, furçë për perde, raft aksesor.
• Majë e re pastrimi me performancë të lartë.
• Tub thithës teleskopik
• Kabllo: 5m
• Zona e aksesit: 8 m
• Mbështjellës kabllor automatike (tërheq dhe lësho).
• Filtër AFS që lahet
• Kosh pluhuri 2.5 litra
• 75 Dba SOUND
• Ngjyra: vjollcë

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0
fshese korenti arnica pika

Fshese korenti Arnica Pika

13,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.