Click Here

Fshese korenti Imetec Duetta

12,000 L

Fshese korenti Imetec Duetta 2in1 700W

📌Specifikimet:

▫️Klasa e energjisë A: konsumi mesatar vjetor shumë i ulët.
▫️2 në 1: fshesë elektrike me mini fshesë me korrent të integruar.
▫️Imetec Eco Technology: 100% fuqi thithëse, 50% konsum energjie.
▫️Furçë e vetme për qeramikë dhe parket.
▫️Furnizimi me energji elektrike me kabllo, gjatësia 5 m.
▫️Teknologji klonike.
▫️Grepa te rrotullueshem te kabllove.
▫️Sistemi i filtrimit: 4 nivele.
▫️Kapaciteti: 0.6l

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0
Fshese korenti imetec duetta

Fshese korenti Imetec Duetta

12,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.