Gemei 3051

1,490 L

Depilator 2 ne 1

Koke per shkulje 

Koke per prerje

Super silencioz 

Me karikim 

Garanci 6 muaj per difekte elektrike 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Gemei 3051

1,490 L

198 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.