Grill Delonghi CG298.BK

8,500 L

Grill Delonghi CG298.BK

📌Specifikimet:

Tensioni/frekuenca e vlerësuar (V~Hz): 220-240 V / 50-60 Hz
Termostati i sigurisë: ✓
Fuqia hyrëse (W): 1800
Materiali i pllakave: Alumini
Pllaka të lëvizshme: ✓
Termostati i rregullueshëm: ✓
Sipërfaqe që nuk ngjit: ✓
Kontrollet: Mekanike
Pozicioni i gatimit: 3
Dorezat me prekje të ftohtë: ✓
Drita treguese: ✓
Përmasat e pllakave (wxd) (mm): 330×240
Mikroçelës sigurie: ✓
Set me pjata: Grill

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Grill Delonghi CG298.BK

8,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.