HEKUR ADLER 3000 WATT

3,700 L

 • Garanci 1 vit
 • ⬆️Hekurosje Vertikale
 • ➡️Hekurosje Horizontale
 • 💜Qeramik ultra rezistente
 • ❣️Fuqia 3️⃣0️⃣0️⃣0️⃣W
 • 💓80 g/min avull ne opsion te vazhdueshem 💙Hekurosje me shumë avull
 • 💕Hekurisje me sprucim uji
 • 💞Depozita e ujit 350 ml
 • 💚Anti kalk
 • 🖤Anti Rrjedhës
 • 🧡Buton vetëpastrimi
 • 💛1.8 meter kabell
 • 💙 Me vete fikje
 • ☑️Special per hekurosjen e perdeve ne menyren vertikale qe ofron hekuri. Dhe perdoret ne cdo lloj materiali per shkak te vecantise se pllakes teper rreshkitese qeramik qe ka.
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

HEKUR ADLER 3000 WATT

3,700 L

Out of stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.