Hekur Imetec Titanox K109

2,990 L

  • Hekur rrobash Imetec Titanox K109
  • Hekur hekurosje me performance profesionale, me pllaka celiku e mbuluar me inoks
  • Avull ekstremisht i fuqishem horizontalisht dhe vertikalisht.
  • Avull i vazhdueshem dhe i ndryshueshem gjate gjithe kohes.
  • Fuqia: 2000w.
  • Kapaciteti i rezervuarit te ujit 250 ml.
  • Gjatesia e kabullit 2 metra.
  • Garancia: 12 muaj

Shiko dhe:

Hekur Rrobash Silver Crest

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Hekur Imetec Titanox K109

2,990 L

24 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.