Hekur DSP KD1001

3,490 L

  • Hekur rrobash me avull,
  • modeli DSP KD1001,
  • me tre ngjyra.
  • Pllaka e hekurit eshte material qeramike.
  • Me fuqi 2000W per nje hekurosje efektive.
  • Capaciteti mbajtes i ujit eshte 350 ml.
  • Me nxjerrje vertikale te avullit 20g/min.
  • Pervec avullit ju mund ta perdorni ujin edhe me sprucim.
  • Hekuri ka sistem vete pastrimi.
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Hekur DSP KD1001

3,490 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.