HekurTefal FV3951E0

5,990 L

  • Hekur i markes Tefal modeli FV3951E0
  • Pllaka e hekurit eshte material qe nuk ngjit, Durilium
  • Me fuqi 2400W per nje hekurosje efektive
  • Per hekurosjen e rrobave te ndryshme
  • Hekurosje ne te thate, me avull ose me sprucim uji. Presioni i avullit 120g/min
  • Me kontroll te temperatures dhe depozite uji. Depozita ka kapacitet 270 ml
  • Hekuri ka funksion anticalcare dhe funksion antirrjedhje.
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

HekurTefal FV3951E0

5,990 L

12 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.