Hekur Rrobash Braun

4,500 L

Hekur Rrobash Braun textstyle 3

📌Specifikimet

Modeli:braun textstyle 3
Fuqia: 2000 Watt
Gjuajtje me avull: 100 g/min
Shpejtësia e avullit: 25 g/min në modalitetin Turbo
Veshje pllake: Qeramike
Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 280 ml
Gjatësia e kordonit të rrymës: 2.0 m
I përshtatshëm për ujin e rubinetit: Po
Ngjyra: vjollcë
Ruajtja e kordonit: Po

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Hekur Rrobash Braun

4,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.