HEKUR RROBASH DSP KD 1010

3,190 L

 • Garanci 1 vit
 • Qeramik ultra rezistente
 • Fuqia 2200W
 • 80 g/min avull ne opsion te vazhdueshem Hekurosje me shumë avull
 • Hekurisje me sprucim uji
 • Depozita e ujit 380 ml
 • Anti kalk
 • Anti Rrjedhës
 • Buton vetëpastrimi
 • 1.8 meter kabell
 • Me vete fikje
 • Special per hekurosjen e perdeve ne menyren vertikale qe ofron hekuri. Dhe perdoret ne cdo lloj materiali per shkak te vecantise se pllakes teper rreshkitese qeramik qe ka.
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

HEKUR RROBASH DSP KD 1010

3,190 L

10 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.