Hekur Rrobash Sokany sk-285

3,000 L

Hekur Rrobash Sokany

📌Specifikimet

Pa kabllo, mund të rikarikohet.
Pllaka e madhe qeramike në formë U rrëshqet lehtësisht mbi të gjitha llojet e pëlhurave, duke u kujdesur për rrudhat e ndryshme.
Sistemi kundër pikimit parandalon rrjedhjen e ujit në çdo cilësim të temperaturës për të eliminuar pikimet e padëshiruara.
Me dorezë kundër rrëshqitjes për përdorim të lehtë dhe të rehatshëm për tu mbajtur në dorë.
Mund të avullojë rrobat në një nivel horizontal ose vertikal.
Madhësia portative është e shkëlqyeshme për përdorim në shtëpi dhe udhëtim.
Tharje / Spërkatje / Avull / Avull Vertikal / Vetëpastrues
Dorezë e rregullueshme e temperaturës
Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 400 ml
Anti-calc
Funksioni kundër pikimit
Pllakë qeramike
AC220-240V~50/60Hz, 2400W

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Hekur Rrobash Sokany sk-285

3,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.