Hekur sokany 2053-22

2,490 L

  •  Hekur Sokany për rroba të buta pa asnjë rrudhë
  •  Me teknologjinë më të lartë të hekurosjes me avull
  •  I testuar në të gjitha materialet: pambuk, xhins, terital, dok, tyl etj
  •  Garanci 12 muaj
  •  Hekurosni në të thatë, me spërkala uji ose me avull të vazhdueshëm
  •  Sistem antikalkare dhe vetpastrimi që aktivizohet me një buton
  •  Mundësi zgjedhjeje për copa të ndryshme
  •  Pllakë qeramike
  •  Depozitë uji
  •  Fuqia: 2400watt
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Hekur sokany 2053-22

2,490 L

30 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.