Kalorifer Hausberg HB-8930

9,500 L

Kalorifer Hausberg HB 8930

📌Specifikimet:
2500 W
13 elemente
3 nivele fuqie
termostat i rregullueshëm

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Kalorifer Hausberg HB-8930

9,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.