Ngrohese ambjenti Samdan

6,000 L

Ngrohese ambjenti me uje nga Samdan modeli SH0202 3009

📌Specifikat
Me sistemin e tij të vendosjes së nxehtësisë termostatike, produkti ofron një mundësi për një nivel të lartë komoditeti.
Me treguesin e nivelit të ujit që tregon sa ujë ka në njësinë e lagështimit, modeli përgatit terrenin për një mjedis të shëndetshëm.
Fuqia 2750 W
5 x 650 W
Frekuenca 220 – 240 V:
Sistemi i Kontrollit 50 – 60 Hz:

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Ngrohese ambjenti Samdan

6,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.