Ngrohese ambjenti

4,990 L

Ngrohese ambjenti

📌Specifikat

Cvv1500-2000 watt
Me rrotullim
Rezistenc qeramik
Elektromotorr i fuqishem
Per sip 20-25m2

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Ngrohese ambjenti

4,990 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.