Rezistence Qeramike

2,500 L

Rezistence Qeramike PTC-902

📌Specifikimet:
-Me dy cilesime nxehtesie – 750 Watt / 1500 Watt.
-Termostatet dhe rregullatoret.
-Ngrohje Metoderamike.
-Mbrojte nga mbinxehja.
-Perfekt per ditet e ftohta te dimrit.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Rezistence Qeramike

2,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.