Sale!

Kemei km-2028

3,500 L

Makine rroje Kemei km-2028🔥🔥
📌Specifikimet
Lloji: Rroje elektrike
Kokë rroje:1
Lloji i fuqisë: 9V/12V
Materiali: Metal
Numri i modelit: KM-2024
Përdorimi:Trup
🚚Dergesa ne te gjithe Shqiperine, porosit online tani.
Për çdo informacion ose porosi online na kontaktoni
në 📥 DM/📞Whatsapp ose tel 0694270864
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Kemei km-2028

3,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.