Makine Qethje Dsp 90009A

2,000 L

Makine Qethje nga marka DSP, modeli 90009 A.

📌Specifikat
Përdor teknologjinë e prerjes direkte, e cila pret flokët në kokë dhe fytyrë me një kufi të caktuar, dhe për rruajtje më të gjatë të flokëve.
Koka eshte e perbërë prej çeliku inox, i cili ka një qëndrueshmëri të lartë kundër ajrit dhe lagështisë.

Voltazha 220-240V

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Makine Qethje Dsp 90009A

2,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.