Makine Qethje VGR V-277

3,500 L

Makine Qethje nga VGR. Modeli V-277

📌Specifikat
Materiali i tehut: Çelik inox
Materiali i trupit: Metal
Mënyra e pastrimit: Larja e kokës
Ekrani LED: Po
Koha e përdorimit: 180 min
Tensioni: 100-240v~50/60Hz
Fuqia: 10w
Mënyra e karikimit: Lidhës USB
Koha e karikimit: 2.5 orë
Pesha: 0,44 lbs/199 g
Përmasat: 14.8*4.2*4.3cm

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Makine Qethje VGR V-277

3,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.